pátek 26. února 2010

Alkibiadés

10 komentářů:

  1. Ano, četl jsem. Je to IMHO vynikající, v tomhle je fakt skvělá.

    OdpovědětVymazat
  2. Na paní Tydlitátové oceňuji, že přesto, že je za každou cenu pro-Israelská, zveřejnila na svých stránkách před časem něco, co vypadalo jako fotografie palestinského dítěte popáleného bílým fosforem. Za takovou vzácnou objektivitu ji obdivuji.

    Na druhou stranu - poesie během války mě pouze ruší... Vzdělaných, sečtělých a poetických Němců bylo za války víc než dost a víme, jak to dopadlo.

    OdpovědětVymazat
  3. zveřejnila na svých stránkách před časem něco, co vypadalo jako fotografie palestinského dítěte popáleného bílým fosforem
    ??? Podívej se dobře, jestli to nebyla náhodou Natálka z Vítkova.

    OdpovědětVymazat
  4. Vodník: Aha. Tak to je trapas z mé strany. Takže ona ta paní je opravdu asi citlivá ke všemu možnému s výjimkou Palestinců. Poetická duše...

    OdpovědětVymazat
  5. Uvažoval jsem, že tohle téma komentovat nebudu, ale budiž. Paní Tydlitátová píše, co píše a o její nestrannosti nemám iluze. A tu bandu kejvalů, kteří chodí na její blog, nemá vesměs cenu komentovat. František Kostlán je z té party jeden z mála, kdo disponuje kritickým mozkem a je ochoten ho použít.

    Občas nechápu, proč určité zdroje Peters vůbec čte a navíc i komentuje...

    JzP

    OdpovědětVymazat
  6. Dalsi, dosud nezverejnene svedectvi, o zverstvech na Zidech v Auschwitz a hrdinstvi obycejnych lidi, kteri se nebali nacistickeho besneni a na den navstivili v prevleceni tovarnu na smrt, aby vynesli o ni dulezita svedectvi. Jen skoda, ze propalestinska antiizraelska MF Heute tato fakta na konci zpochybnuje, ne-li primo popira.

    OdpovědětVymazat
  7. Hm, tatínka Jana Krause by si taky měli podat. Ten taky vyprávěl trochu jiné věci...

    OdpovědětVymazat
  8. JzP:
    Nechci mluvit za Peterse. Za sebe můžu říct, že angažované články na tom blogu jsou pro mě studijní materiál (asi jako Mein Kampf nebo Protokoly), poesii čtu s gustem pro tu poesii.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Vodník: Na světě je dost jiné dobré poesie a mě tvorba paní Tydlitátové, v kombinaci s jejím jednostranným pohledem, příliš neoslovuje. Chápu, že básník je také jenom člověk, ale poesie vycházející ze srdce, ve kterém permanentně hnízdí kus ledu mi připadá vysloveně podezřelá.

    Pro pořádek - paní Tydlitátová se ke mně v minulosti zachovala korektně, když jsem ji upozornil, ze se mi nelíbí, když mě na jejím blogu nějaký primitiv z Nezvědavce bezdůvodně urážel, a její blog jsem navštívil všeho všudy jen párkrát, na tvoje doporučení a nijak mě nezaujal - s podobnými postoji jsem se již u Čechů nekriticky hájících Israel setkal a Tydlitátová to asi dělá ještě poměrně 'slušně'...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.