úterý 23. února 2010

Přituhuje

17 komentářů:

  1. Slušný člověk si před českou intellektuální elitou může leda tak odplivnout!...

    OdpovědětVymazat
  2. Já se divím Petersově naivitě. Bylo téměř jisté, že akce se neuskuteční: začínám mít pocit, že "odvážný Čech" je oxymoron.

    OdpovědětVymazat
  3. Lehounce offtopic (ale ne úplně): reakce svobody milovného, téměř anarchistického vyhulence J.X.Doležala na vyhoštění Davida Dukea.

    Nesmíme se divit chování AV, jestliže v Česku jsou i svobodymilovní anarchoši kryptototalitáři.

    OdpovědětVymazat
  4. Podle neověřené ŠOKovy zprávy na nátlak samotného premiéra Fischera.

    Je mi líto, ale svoboda vědeckého bádání od pánů z akademii věd dostala pořádně na frak. Další důvod pro to, tohoto (post)kommunistického molocha rozprášit.
    ===================================
    o tom ze v CR "Přituhuje" zadna pochybnost
    a tez chvala panu GP ze haji svobodu slova do roztrhani tela. Cim dal mene ale chapu logiku ci spise nelogiku GP, kdyz se prednaska na pude AV nesmela konat na natlak predsedy vlady soudruha Fischera, reagovat navrhem na zruseni instituce?
    Co zrusit vazeny GP Zidovskeho Premiera ktery umi tak dobre nakazovat, prikazovat, zakazovat ? Manyry ktere si prinesl do ouradu z dob clenstvi v predvoji delnicke tridy?
    Vcera zakazal DS, dnes prednasku na pude AV, zitra zakaze co ?
    "Přituhuje" a bude i nadale, zalezi jen na Vas jak dlouho na sobe nechate drivi stipat:-(
    --------------------------------------------

    OdpovědětVymazat
  5. TAK UZ SI KONECNE NALEJTE CISTEHO VINA "DEMOKRATI" :-)
    stejne jako tento zakaz i predchozi zakaz a vyhosteni David Duke jsou logicke z pohledu nejpopularnrjsiho predsedy vlady :-))))
    Melo DUKEmu byt povolenu tu hlasat treba toto?
    DAVID DUKE Israel was built from German blood
    DUKE
    Si konecne uvedomte ze "demokracie" ve Vasi kotline bude vzdy jen"vocad pocad", dnes jako treba za 50let bude li Premierem muslim.
    Ten na rodil od soucasneho i predchoziho Topolanka nebude jezdit ke Zdi narku do Jeruzalema, ale vystrkovat prdel k nebi do Mekky !!!:-(
    NIKDY IDEALNI SVOBODU A DEMOKRACII ! Budete radi bude li Vam ponechana v ucebnicich k nahlednuti:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ale ale panove, prece byste neposlouchali lzi nejakeho zaprodance a zkrachovalce ze SHIT listu. Prectete si radeji na NP pravdu od kopretiny, nebo Johannese Gerloffa.

    OdpovědětVymazat
  7. Pane Kreutzfelde, díval jsem se, ale žádnou kopretinu nebo Gerloffa jsem na NP nenašel. Dneska, nebo všeobecně?

    Jinak mazel tov, poslední akce Mosadu v Dubaji ukazuje, že vy jste sami sobě největšími nepřáteli. Takové chování jen (právem) posiluje ve světě obraz Izraele tak, jak jej známe z Goldstoneovy zprávy.

    OdpovědětVymazat
  8. Kopretina tentokrát ne. Mossadu k úspěšné akci blahopřeje dnes Gita Zbavitelová. (Zajímalo by mě, zda je příbuzná toho indologa Dušana Zbavitele).

    OdpovědětVymazat
  9. Prý 'hysterie západních médií', to jsem naposledy četl někde v Tvorbě... Gita bude asi podobné kvítko, jako kopretina.

    OdpovědětVymazat
  10. Israel se jen brání. Podle Tebe by se měl nechat zahnat do moře? Na Israel se nesmí applikovat stejná měřítka jako na státy, které žijí mimo ohrožení života a smrti. To je příprava nového holokaustu! Už nikdy jako ovce!

    OdpovědětVymazat
  11. Příprava nového holocaustu je těšit se na Armageddon.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten clanek Gity Zbavitelove je opravdu vyzivny, a dobre jsou i reakce tech 99 pragovaku pod nim - dekuji, naprosty souhlas, skvele napsano. Zde je videt, ze kdyz z internetu zazeneme ty sproste anonymy, zustanou jen slusni lide, kteri se nemaji za co stydet a ma to priznivy vliv na uroven debaty i konstruktivni kritiku Israele.

    OdpovědětVymazat
  13. LK: Naštěstí je dopad Neviditelného Psa a českého veřejného mínění na světové události minimální, takže ten trapas není moc viditelný...

    OdpovědětVymazat
  14. Ale vazeny pane Juchelka, takovych neviditelnych psu pobiha po americkych preriich vic nez blahe pameti bizonu kdyz do nich palil Buffalo Bill.

    OdpovědětVymazat
  15. Mezi Pragováky vítězí s přehledem Kopretina: "Gratuluji israelským hochům k úspěchu při likvidaci arcivraha! Ať si britští multikulti prohamasácký šílenci kvákají."

    OdpovědětVymazat
  16. LK: To jistě pobíhá pane Kreutzfelde, ale to jsou bud primo Israelite a nebo jednodussi Americane, ne cesti vseznalkove s vrozenym hudebnim talentem.

    OdpovědětVymazat
  17. Jinak souhlas s tím, že registrace dosáhla svého účelu. Hyzdí to tam trochu jen J.Janeček, ale Kopretina ho už posílá hajlovat do Seattlu, takže je jen otázkou času, kdy mu bude registrace za nevhodné názory zrušena.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.