pátek 12. února 2010

Názorový blog

10 komentářů:

  1. Píšu "předzvěstí", ne "příčinou".

    Jinak to nestojí za polemiku, snažíte se dokazovat, že máte pravdu, i když sám vidíte, že to tak není. Třeba se vám vybudovat kvalitní blog bez diskusí nakonec podaří, já vám to přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane Petersi, Vy jste, zdá se, vůbec nepochopil, soudě podle tónu vašeho článku, že my (pokud mohu mluvit za většinu stálých plkálistů z 'Lucerny') nejsme v žádném případě vaši nepřátelé. Takový nedostatek sociální inteligence mě udivuje!

    OdpovědětVymazat
  3. Připadá mi, že Peters hájí svůj názor sám před sebou. Nevidím nikoho, kdo by bojoval za diskuse na LW stejně vášnivě, jako on proti nim:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli to chápu správně, pane Juchelko, nejsme viněni z nepřátelství, ale z parasitismu. Což je kupř. v mém případě celkem směšné, protože moje blogy mají v součtu vyšší čtenost než LW, o Iuridictu s téměř tisícem přístupů denně nemluvě. Tímto konceptem, resp. touto idée fixe se GP degraduje na úroveň Komárka s Bobkem.

    OdpovědětVymazat
  5. TP: Parasitismus je IMO jen jiný výraz pro nepřátelství. Jistě, teoreticky můžete mít možná relativně dobrý vztah i ke své tasemnici, ale já, kdybych měl pocit, že na mně diskutéři na mém blogu parasitují (co za absurditu!), tak bych je viděl rozhodně spíše jako antagonisty.

    Idée fixe is right!

    OdpovědětVymazat
  6. Komárek a Bobek jsou bojovníci proti diskutujícím na Jiném právu.

    OdpovědětVymazat
  7. Cnemo: Nevidím nikoho, kdo by bojoval za diskuse na LW stejně vášnivě, jako on proti nim:)

    To bude tím, že jsme všichni civilisovaně uznali, že LW je jeho blog a že si s ním může dělat co chce, třeba ho i - jako IMHO v tomto případě - poškozovat.

    OdpovědětVymazat
  8. Parasitismus není nepřátelství, parasité jen hostitele účelně využívají.

    OdpovědětVymazat
  9. TP: To je ovšem pohled z hlediska parasita. Takže pan Peters má možná pravdu... : )

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.