neděle 7. února 2010

Ruská měkká moc

6 komentářů:

  1. Holedbání se amerického agenta nedokáže zastřít to, že jakkoli Rusko není nijak populární, výdobytky západního konsumu stále méně uspokojují myslící obyvatele I. světa, o muslimských přistěhovalcích nemluvě. S přitažlivostí Ameriky to přestává být tak horké a v budoucnu to lepší nebude. Takže spíš než nad plky propagandistovými bych se zamyslel nad slovy Mistra Yamato.

    OdpovědětVymazat
  2. Vodníku, o stavu Západu nejlépe vypovídá to, že jste hlasoval nohama: Pro Západ, místo Řecka/Ruska. Přes všechny nedostatky, které Západ má, je to pořád stokrát lepší než Východ. Přitom znám Čecha, který střídavě žil v Řecku a Belgii.

    OdpovědětVymazat
  3. Vašemu známému Čechovi se narodily 4 děti v Řecku a v Belgii? Váš známý Čech utekl jako rock'n'rollový neznaboh? Uvědomte si nestvůrnost Vašeho argumentu a nebuďte jako Wu ("Chce to jen trochu uvažovat, než něco napíšu." - Vaše vlastní slova...)

    OdpovědětVymazat
  4. GP cha cha cha
    to ja znam (z Wikipedie) nekolik millionu Turku co ziji na stridacku v Deutschlandu a v Turecku :-)
    A abych Vam Vase ecyklopedicke znalosti jeste vic pomotal tak jsem na Vasi TV videl Turky co nedavno v Berline demonstrovali a kriceli ze jsou Nemci. Cha ch cha
    Opakuji pry Nemci, nekriceli ze by snad Chazari :-) To bych Vam dal vedet :-)
    A uz ne 100x uz pry jen 10 x, ale stale dobre stale staci, stale na Zapad jich mnoho kvaci:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mého názoru je lepší, než si věčně stěžovat, že země, kam jsem se přistěhoval (Nizozemí), není jako jiná země, která se mi líbí víc (Řecko/Rusko), lepší odejít do země, která se mi líbí víc.

    OdpovědětVymazat
  6. Kde jsem si stěžoval, že Nizozemí není jako Řecko nebo, nedej Pán Bůh, Rusko? Můj známý pravoslavný mnich se po 11 letech v ruském pravoslavním monastýru vrátil do Prahy - je to proto, že se mu "Česko líbí víc"? Vy si asi ani neumíte představit, kolik faktorů, od těch nejhrubších až po ty nejjemnější, sotva postřehnutelné, hraje roli při takových rozhodnutích. Netroufl bych si odhadnout, kolik z těch statisíců muslimů v Holandsku je tu proto, že se jim tu skutečně "líbí víc", všichni to rozhodně nebudou (a ze začátku asi vůbec nikdo). A i ti - podle Vás - "volili nohama"...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.