čtvrtek 11. března 2010

Zajímavá úvaha o dnešní politice

2 komentáře:

  1. Opravdu zajimava.
    Vyplyva z toho i zjisteni ze stare triky oznacit "nepritele" jak nacistu, fasistu, antisemitu a tim vyradit ze hry a z politickeho zivota, prestava ucinkovat.
    DS Vy v CR vidite kazdy po svem. I ja. Mluvil jsem jen s jednim mladym "delnasem" a to jeste nahodne, ale to co mi rekl u mne nevzbudilo dojem ze se jedna o nejakou mladeho nacka ci fasouna, Vase nejoblibenejsi nalepka kterou rozdavate na potkani misto vecne argumentace a reseni problemu.
    =======================================
    Mlady muz tvrdil ze chteji aby zakony v CR platily pro FSECHNY stejne, ze jestli svin*kejm politikum nevadi ze Cikanska rodina bez prace pobira 3krat tolik nez on ktery musi tvrde pracovat aby se uzivil, ze tato nespravedlnost je to co jim vadi nejvic a za sva prava a spravedlnost ze budou bojovat. Mocipani nemaji protiargunety, proto nas oznacuji za fasouny, nacky a ti co tohle papouskuji asi ani nevedi co to znamena. Nehlasame zadnou nadrazenost germanske rasy nad svetem, chceme dodrzovani zakonu, sva prava, konec smejdum kteri nici tuhle nasi republiku, ano i jsme i proti Cikanum kteri sem prisli pred par lety ze Slovenska a odjinud a dnes demonstruji s cedulemi"JSME CESI". Nejsou Cesi, jsou jen vyzirkove kteri nas vykoristuji a odradaji! A tyhle vyzirky mi musime platit z nasich dani.Na to dosud zadna Ceska vlada nenasla odpoved, neudelali nic, jen nas pronasleduji a nadavaji do fasounu, ubozaci, ale s timhle svinstvem souhlasit nemuzeme a nikdy nebudeme!
    ---------------------------------------
    Nic nacisticke ani fasounskeho jsem na jeho argumentech nenasel.
    Soudni zakaz DS, jejich reakce, disatancovani se od tech mladych opravdu mladych obdivovatelu Hitlera kteri "hajlovali" a jsou pro obnovu nacismu at jiz tech pravych ( vcetne tech provokateru udajne ministerstvem nasazenych), povede k narustu volebnich hlasu jak GP spravne rika.

    Zlikvidujte socialni nespravedlnost proti ktere DS bojuje, prava a zakony pro vsechny stejne a DS ztrati duvod k existenci.
    FischeroPecinoKocabovsky triumvirat ktery umi jen fasounsky nalepkovat, zakazovat, prikazovat, delat z demokracie demokraturu jak svetu predvadite, to rozhodne neni reseni.

    OdpovědětVymazat
  2. Astře, v České republice, ale nejenom tady, vládne něco, co by se dalo nazvat Nemocí šílených humanistů. Kocáb je sice "ultratrottel", ale on jenom navazuje na ty, kteří mu připravili půdu, ať už šlo o Uhlovu hysterii v kauze Matiční ulice nebo Havlovy pokrytecké kecy o mravnosti. Ve skutečnosti vládní politika vědomě nechává lidi napospas "nepřizpůsobivým", což je samozřejmě v nejvíce exponovaných oblastech voda na mlýn DS(SS).

    Je pravda, že s DS spolupracovali "neonacisti". Toto hnutí je ale daleko komplikovanější fenomén, než jak ho popisují ti, kteří v každém neonacistovi vidí hned Mengeleho zkříženého s Himmlerem.

    JzP

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.