neděle 7. března 2010

Kriminalisace svobodného projevu

8 komentářů:

  1. A nějaké směšné pokusy pravoslavných se rovněž prohlašovat za katholickou církev nikdo kromě pravoslavných nejen, že nebere vážně, ale dokonce o nich ani netuší
    Vy, fanatičtí nominalisté, nemáte šanci svět pochopit, natož vykládat a nedej Pán Bůh měnit. Že se o to pořád úporně snažíte, tím nás Bůh trestá za naše hříchy.

    OdpovědětVymazat
  2. Duška měli v hledáčku už dlouho, protože v souvislosti se stavbou ostravské dálnice řekl o židovské firmě, že je to židovská firma. Musel se za to premierovi omluvit. Ale navzdory utahujícím šroubům vystrkuje antisemitism své růžky na blozích.

    OdpovědětVymazat
  3. Vy vidite vsechno pres ty zidoffske bryle pane Vodnik. Vzdyt to co ten Dusek rekl je nehorazne. I kdyz asi vice groteskni, ze takove poleno se dostalo tak vysoko.

    Clanek toho mladeho antisemist-proterrorist jsem si prectl a s prekvapenim jsem shledal, ze na shit listu je i Woody Allen.

    OdpovědětVymazat
  4. A v čem je až zas tak nehorázný? Proč je nehorázné označit homosexuály za homosexuály či židy za židy? Dušek je primitiv a jako odborářem jím pohrdám, ale co je v této cause špatně není mluva Duška, ale ona tabu okolo některých věcí.

    OdpovědětVymazat
  5. Nehorazne je to, ze o tech nadrazakach zverejnuje potencialne skodlive osobni informace, ktere vubec nemaji s jejich odbornosti nic spolecneho.

    OdpovědětVymazat
  6. Jenže pokud je ta homosexualita základem tamního nepotismu, nesmí být tabu o tom hovořit. Jo, že se papaláš vyjadřuje jako čeledín, to je holt takové kocourkovské špecifikum...

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně, pokud je homosexualita tím pojítkem, tak jde o relevantní informaci.

    Si myslím, že Dušek je ještě hodně od čela vulgárního peletonu, takovej Topolánek nebo Rath, to jsou jiný kalibry.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se osobně také nelíbí, že s tím Dušek takhle vyrukoval. Jednak pro tu vulgárnost a jednak proto, že mi ta relevance moc nesedí. Já mám rád otevřenost a nepěstuju moc konspirační teorie. Když někdo něco dělá blbě, tak by se mělo říct, že to dělá blbě a neřešit moc, zda to dělá blbě z vlastní blbosti anebo jestli to blbé řešení naopak není součástí nějakého plánu. Kdyby Dušek řekl "Slamečka tohle podělal" nebo nějaký jiný potentát podělal něco jiného, bylo by to podle mě lepší než říkat, že kolem drah je homosexuální mafie a že z toho plynou všecky ty problémy.

    Na druhou stranu jsem četl reakce politiků na Duška a snad jediný, kdo zareagoval normálně, byl kupodivu Paroubek. Schwarzenberg kupříkladu zcela zbytečně a zdlouhavě něco šišlal o diskriminaci a Topolánek pindal o tom, že s takovým odborářem nebude sedět u jednoho stolu. Doma u večeře ať si zve ke stolu, koho chce, ale jako politika si ho platíme za to, aby vyjednal to nejlepší a ne za to, aby lustroval odboráře a když budou hodní a politicky korektní, hodil jim méně ohlodanou kost.

    JzP

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.