pondělí 1. března 2010

Chorvatsko zrazuje Českou republiku

4 komentáře:

  1. Ještě zlověstnější je výsledek této trojčlenky: 1 Němec = 50 Rusů! Neměli bychom už konečně zvolat: "Chorvatsko, hoď tam zpátečku! Pro tohle jsme ti ze Srbů Thugy a z Miloševiće Hitlera v mediích nevyráběli!!"

    OdpovědětVymazat
  2. Nadpis je zavádějící. Nezrazuje Západ. My pro ně Západ nejsme.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejzábavnější je to s těmi odpadky. Jezdím do Chorvatska, ale je to rok od roku horší. Loni jsme slezli do kaňonu řeky Cetiny, mimo turistická místa. Na břehu asi dvacet z poloviny prorezavělých barelů s podivným obsahem. Kousek dál po proudu náderné místo, zátočina řeky ke koupání (jako z Foglara), malý camp. Jenže laguna plná stavebního odpadu.

    Makarská. Ke konci sezóny zde voda krásně kvete jako u nás některé přehrady a proud táhne ty sračky až pomalu až k Brele. Důvodem je patrně fosfor ze splašků. Sračky nevidíte, zato řasy vám rostou před očima. Z kopců nad plážemi můžete pozorovat hada znečištění až k jeho zdroji. Zabordelit moře, to je jiné kafe než přehradu.

    Nebo se na Dalmáckém někde u vesnice pobřeží potopte a to je moře milostivé:) Nebo okraj nějaké vesnice, doporučuji k návštěvě jižní stranu Drašnic:) Větší ekočuníci než Chorvati žijí snad jen v bývalém CCCP.

    OdpovědětVymazat
  4. Ad nadpis: upraveno (na Petersově blogu).

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.