neděle 24. ledna 2010

Pravoslavné Řecko

20 komentářů:

  1. Tohle je takový článek, kvůli kterým mám dojem Peters ty diskusse zrušil: jednoznačně manipulativní titulek - Pravoslavné Řecko bankrotuje (rozuměj: pravoslaví = zaostalost, tupost, bída, svrab, neštovice, Rusko, kommunism...) Samozřejmě, že situace 40 učitelů vs. 10 žáků je nepřijatelná, ale vsadím obě své kulky na to, že ti učitelé dohromady nenakradli na nezasloužených platech ani polovinu toho, co Goldman Sachs, Henk Paulson nebo Bernie Madoff!

    OdpovědětVymazat
  2. Ovšem. S ostatními pravoslavnými Řeky ale nakradli tolik, a úspěšně tak dlouho obelhávali odstatní že to jsjich financema není tak špatné, až je jejich země na pokraji státního bankrotu. Výkupné které půjde i z tvé holanské peněženky bude s výkupným za Goldman Sachs jistě srovnatelné.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, totéž absurdní tvrzení: pravoslavní Řekové jsou stejní zloději jako Bernie Madoff! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Vodník: FYI, předkové Madoffa byli v minulosti nejspíš Rusové, možná i pravoslavní (původ jména = Medoff, Medovoj), takže ta pravoslavná konspirace není až tak od věci.

    OdpovědětVymazat
  5. No, sice všichni tvrdí, že Madoff je Žid (na eretz.cz se kvůli tomu někteří i čertili, prý zas antisemitism), takže i když z Ruska, pravoslavný patrně nikdy nebyl. Nemyslím ale, že by na tom záleželo, nemyslíš si to, předpokládám, ani Ty, ale zřejmě to nepovažuje za irrelevantní Peters.

    OdpovědětVymazat
  6. Vodniku kdyz skladas jednoho svatyho vedle druhyho a jsi v nich zbehlejsi nez GP, tak jen mlcim a ziram, ale nepoustej se do srovnani v lajne GoldmanSachs k tomu Paulsona od tehoz podvodneho financniho domu a Madoffa.
    A Recko slavne pravoslavne mene slavne vice slavne k tomu uz vubec nesrovnavej, radeji nez ztratis nadeji:-)
    kduz si vygooglujes
    Bernad Madoff IRS, Bernard Madoff, Bernie Madoff, IRS $17 Billion, IRS Lost Tax Revenue Madoff, Madoff Fraud, Madoff IRS, Madoff IRS $17 Billion, Ponzi Scheme, Business News bla bla ...
    Paulson nez byl ministrem financi u JWB byl clovekem od GoldmanSachs! Nez s JWB odesel na odpocinek vydelal 1,5 az 2 milliardy nikdo nevi jak za jak dlouho a jake vlastne penize, tedy jak ciste ci spinave ci jen pocmaranej papir:-(
    GoldmanSachs byl tkatez dutej a rozkradenej, dostal milliardy od statu a ejhle hned je vyplatil zamenstnancum a vykazal profit ktery obratem "vratil" statu a je cistej... cha cha cha
    http://www.huffingtonpost.com/2010/01/21/goldman-sachs-profits-ban_n_431060.html

    prelozeno do reci srozumitelne a simpletonske 100let by Rekove pravoslavni a jinak slavni museli provozovat rozkradani ve velkem aby stihli rozfofrovat to co se odparilo z WallStreetu. Podobne jako podvod s Madoffem, ktery se provinil predevsim tim ze okradl sve soukmenovce. V soudnim procesu priznal jen 10tinu ostatni si odepsali na jeho ucet experti typu GS:-(.

    Takovej financni Slansky proces:-(
    O skutecnych multimilliardovych ztratach se lide bezne nedozvedi, v souctu tak maximalne vice nez 800milliard coby onu slavnou statni zaplatu na zachranu. Jednoho Madoffa predhodili davu, desitky Paulsonu a financnich expertu od GoldmanSachs a podobnych.NIC. ticho a nic. Se pak nelze divit ze jsou staty ktere chteji od dollaru odejit. A bude hure az odejdou. Je to uz rada let co jsme si cetli- jeste v dobach slavne Sprchy "banky jsou duty, bude to kruty".. a prislo to a bude hure:-(
    Recko je sracka ve srovnani s tim jake penize tocil a toci GS!
    Mimochodem pan byvaly ministr Dlouhy co demontoval Ceskoslovensky prumysl je zastupcem GoldmanSachs pro stred.Evropu:-)
    Skoda ze jsem neudelal radost panu GP, nesplnil mu prani, nezacal u CR a neskoncil u Chazaru. Moje omluva zkusim priste :-) TY nic nerikajici nazory a diskuse mi moc schazely:-)
    Astr

    OdpovědětVymazat
  7. Vodník: Nejde o to, zda Madoff sám, nebo jeho rodiče byli židé - ty sklony ke zlodějně se jistě pěstovaly po generace, v Bernie Madoffovi už jen vykrystalizovaly a dostaly tu správnou příležitost. Nemusím ti jistě připomínat, že podstatou včelařství (Medovoj) je krást včelám med a dodávat jim místo něj 'bezcenný' cukr. Rovněž symbolika svobodných zednářů zahrnuje úl a včely.

    OdpovědětVymazat
  8. Tos mi Alexi s tema fcelama udelal schvalne?

    ..a dal me do rady s Madoffem?
    Madoff kradl penize, ja vcelam med ?
    ..asi Ti pichnu gumu az pojedes kolem Salt lake :-(

    OdpovědětVymazat
  9. Rovněž symbolika svobodných zednářů zahrnuje úl a včely.
    Ha! Konečněs to odhalil! Juž víme, odkud vítr vane!...

    OdpovědětVymazat
  10. Astr: vím co říkám! Mé kulky jsou v suchu!

    OdpovědětVymazat
  11. Astře: Místo abys spolupracoval a introspektivně mi zde 'potvrdil', že i u sebe vlastně někdy pozoruješ jistou počáteční chamtivost a nedostatek sociální zodpovědnosti, tak mi takhle kazíš mé pracně vybudované konfabulace. Fuj! : )

    OdpovědětVymazat
  12. počáteční chamtivost a nedostatek sociální zodpovědnosti, ano s tim bojuji stejne urputne jako se fcelickami kdyz jim "kradu" med !

    Nemusím ti jistě připomínat, že podstatou včelařství (Medovoj) je krást včelám med a dodávat jim místo něj 'bezcenný' cukr.

    Tohle sem delal naposledy v CSSR, ale posledni vice nez ctvrtstoleti se chovam ke svym vcelam trzne s lidskou tvari, medou jim odebiram jenom cast a cast jim necham pro vlastni potrebu.
    'bezcenný' cukr jim v zadnem pripade nenabizim!

    Symboly svobodnych zednaru proto nechavam radeji bez commentu:-(

    OdpovědětVymazat
  13. Vodník (OT): BTW, koukni se na tohle a napiš, jaký je tvůj názor. Já sám jsem již tak cynický, že si nemyslím, že to někdo mohl napsat s vážným úmyslem.

    OdpovědětVymazat
  14. Mě by to nepřekvapilo. Copak jsi nečetl tohle?

    OdpovědětVymazat
  15. Četl, jistě, ale to je agitka především v posledních odstavcích - nikdo neupírá, že Israel v Haiti opravdu pomohl, a to hlavně zpočátku, kdy to bylo obzvláště důležité a třeba MSF tam ještě neměli náhradní nafukovací, aj. nemocnice. Samozejmě to neodčiňuje vůbec nic, taková mise má pokaždé propagační hodnotu a Israel je znám tím, že se o zlepšení svého image ve světě aktivně snaží.

    To, co jsem uvedl já je ale IMHO buďto čirá sionistická propaganda a nebo fanatické sionistické blouznění. Na první pohled bez jakéhokoliv styku s realitou.

    OdpovědětVymazat
  16. Bůh suď! Jestli to nepozná ani Finkelstein...

    OdpovědětVymazat
  17. Ano, to jsem četl. Jistě to není jen tak. Nevím o podobném případu v minulosti (čímž nechci tvrdit, že se tedy nikdy nestal). Pokud ta voda byla řádně vysvěcena řádným knězem, bude to mít nějaký význam.

    OdpovědětVymazat
  18. AJ: k infekci svěcenou vodou víc detailů, úvah a informací zde.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně (když už to musí být…): <b>text</b>
Odkaz: <a href = "http://adresa">název odkazu</a>, tedy <a href = ""></a>

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.